ÖZEL LAVAŞLIK BUĞDAY UNU

Genel Özellikler

  • KULLANIM ALANI
    Makine Çiğ Köfte Lavaş Yapımında, Makine Tortilla Yapımında İdeal Bir Undur.
  • İÇİNDEKİLER
    Buğday Unu
  • KÜL
    Max % 0,55 (Kuru Maddede)
  • PROTEİN
    Min % 12,5 (Kuru Maddede)
  • NEM
    Max % 14,5

Organoleptik Özellikler

  • RENK
    Kendine Has Beyaz Renkte
  • YAPI
    Kendine Has Toz Yapıda, Homojen Görünümde Olup Ağartıcı Ve Koruyucu Madde İçermemektedir.
  • KOKU
    Kendine Has Kokuda
  • ALERJEN
    Gluten İçerir.
  • AMBALAJ ŞEKLİ
    50 Kg Polipropilen
  • KALİTE BELGELERİ
    iso9001/iso22000/Gıda Güvenliği World Halal Union

Organoleptic Properties

  • COLOR
    Its own white colour.
  • TEXTURE
    Its own powder form, homogeneous appearance, free from breach and preservatives. Its own odour.
  • ALLERGEN
    Contains Gluten.
  • PACKAGING SHAPE
    50 Kg./ polypropylene packaging
  • QUALITY CERTIFICATES
    ISO 9001 , ISO 22000 Food Safety Certificate, World Halal Union