SİMİTLİK BUĞDAY UNU

Genel Özellikler

  • KULLANIM ALANI
  • SİMİTLİK ÇITIR
    Sıcak Kazan Şerbetlerinde Kullanım İçin İdeal Bir Undur.
  • SİMİTLİK GEVREK
    Soğuk Kazan Şerbetlerinde Kullanım İçin İdeal Bir Undur.
  • İÇİNDEKİLER
    Askorbik Asit - E 300 , Fungal Alfa Amilaz, Buğday Unu
  • SİMİTLİK ÇITIR
  • KÜL Max % 0.55 (Kuru Maddede)
  • PROTEİN Min % 12 (Kuru Maddede)
  • NEM Max % 14.5
  • SİMİTLİK GEVREK
  • KÜL Max % 0.85 (Kuru Maddede)
  • PROTEİN Min % 12 (Kuru Maddede)
  • NEM Max % 14.5

Organoleptik Özellikler

  • RENK
    Kendine Has Beyaz Renkte
  • YAPI
    Kendine Has Toz Yapıda, Homojen Görünümde Olup Ağartıcı Ve Koruyucu Madde İçermemektedir.
  • KOKU
    Kendine Has Kokuda
  • ALERJEN
    Gluten İçerir.
  • AMBALAJ ŞEKLİ
    25 Kg. Kraft(Simit Çıtır)
  • 50 Kg Pp Sentetik, 25 Kg. Kraft, 5 Kg. Kraft(Simit Gevrek)
  • KALİTE BELGELERİ
    iso9001/iso22000/Gıda Güvenliği World Halal Union