TAM BUĞDAY UNU

Genel Özellikler

  • KULLANIM ALANI
    Tam Buğdaylı Ekmek Ve Unlu Mamuller İçin İdeal Bir Undur.
  • İÇİNDEKİLER
    Askorbik Asit – E 300 , Fungal Alfa Amilaz, Buğday Unu
  • KÜL
    Max % 2,0 (Kuru Maddede)
  • PROTEİN
    Min % 13,0 (Kuru Maddede)
  • NEM
    Max % 14,5

Organoleptik Özellikler

  • RENK
    Kendine Has Beyaz Renkte
  • YAPI
    Kendine Has Toz Yapıda, Homojen Görünümde Olup Ağartıcı Ve Koruyucu Madde İçermemektedir.
  • KOKU
    Kendine Has Kokuda
  • ALERJEN
    Gluten İçerir.
  • AMBALAJ ŞEKLİ
    25 Kg. Kraft
  • KALİTE BELGELERİ
    iso9001/iso22000/Gıda Güvenliği World Halal Union