TANDIRLIK BUĞDAY UNU

Genel Özellikler

  • KULLANIM ALANLARI
    Tandır Ekmeği, Şebit, Bazlama, Köy Ekmek Yapımı İçin İdeal Bir Un'dur.
  • İÇİNDEKİLER
    Askorbik Asit - E 300, Fungal Alfa Amilaz, Buğday Unu
  • KÜL
    Max % 0.90 (Kuru Maddede)
  • PROTEİN
    Min %12.0 (Kuru Maddede)
  • NEM
    Max % 14.5

Organoleptik Özellikler

  • RENK
    Kendine Has Beyaz Renkte
  • YAPI
    Kendine Has Toz Yapıda, Homojen Görünümde Olup Ağartıcı Ve Koruyucu Madde İçermemektedir.
  • KOKU
    Kendine Has Kokuda
  • ALERJEN
    Gluten İçerir.
  • AMBALAJ ŞEKLİ
    50 Kg. Polipropilen
  • KALİTE BELGELERİ
    iso9001/iso22000/Gıda Güvenliği World Halal Union